Tästä se lähtee. Blogitus. Olen pitkään mietiskellyt jo blogin aloittamista, vaan on jotenkin tullut fiilis, että mitäpä minä kertoisin. No, kertoohan muutkin.. miksi en minä. 

Mielenkiinnolla odotan, kuka tyrmää tämän ajatukseni ensimmäisenä, nauraa mut pihalle tai jotain.. rakas mieheni vai muksut :)

Alkanut vuosi on jo vierinyt lähes kahden viikon verran ja voisin sanoa, että olen saman verran myöhässä. Höh. Mutta, toisaalta.. kukaan tuskin olisi ollut kiinnostunut kuulemaan minun kamalaakin kamalammasta vatsataudista, joka syntyi vuonna 2013 ja jatkuen piiiiitkään tähän vuoteen. Että terveisiä vaan, töihin lähden sairastelun jälkeen tästä. Nyt vasta. Viimeksi piipahdin töissä 23.12. Toki, lomailinkin kyllä välissä. 

Saikulla kun on, ehtiikin jotain tekemään. Etenkin kun vatsatauti hellitti ja olisin ollut työkuntoinenkin jo perjantaina. Työterveyslääkäri vain päätti toisin jo alkuviikosta. Niin, siis mehän saatiin tässä kotona ollessamme värkättyä pientä pintaremonttia vessaan. Ja tuulikaappi riisuttiin ihan alastomaksi, joskin puettiin paljon kauniimpaa pintaa päälle. Ei, ei se ole vieläkään valmis, mutta ihan hyvällä mallilla. Loppuun saataneen vasta viikon päästä, kun saadaan patteri käytettyä tuolloin irti ammattimiehen avustuksella ja lyötyä loput "vaatteet" tuulikaapille ylle :)

Tässä kuvassa parin tunnin saldo, kun oli kaiken maailman kulmaa ja saumaa ja mitä lie. 

eteist%C3%A4-normal.jpg

Tässä kuvassa päivä kaks. Pari tuntia tais tässä mennä, muutama ei niin priimakin mahtuu mukaan, mutta on se hienoa kun on keksitty listoja ;) Harmi kun ei toiselta puolelta ole kuvaa. Vielä. Sen taidan laittaa vasta kun saadaan koko seinä valmiiksi.. heh.

eteist%C3%A41-normal.jpg

Ehkä näistä projekteista olis hyvä aloitella.