Arvatkaas mitä? Mä kirjoitin valovuosia pitkän kirjoituksen. Ja kappas, se katos bittiavaruuteen kun se piti julkaista. Tai julkaistua. Argh, mä en kestä. ENENENENENENEN!

Höh. Mulla oli oikeasti syviä mietteitä elämästä. Ja aika paljon fiilistelyä surullisuuspohjalta, liittyen mm. meidän lisääntymishaaveisiin, jotka näyttää sujuvasti pysyvänkin haaveina. Ja kirjoittelin myös talo-asiaa - me kun tehtiin todella se tarjous siitä talosta, josta viikko sitten kirjoittelin. Mutta ei huolta, ei varmaan päästä sopuun hinnasta myyjän kanssa. 

Voi pee. Äsken itkin kun kirjoittelin vauvahaaveista, keskenmenosta, elokuun oletetusta lasketusta ajasta (viime vuonna siis), turhista toiveista joka hemmetin kuukausi. Ja nyt, lopulta jopa lääkärikäynnistä asiaan liittyen; verikokeista, ultrasta, sekaisin menneestä kuukautiskierrosta ja kaikesta siitä, mitä tuollainen kaikki korvien väliin voi vaikuttaakaan. Tai miten paljon se voi jopa vaikuttaa parisuhteeseen - minä olin nimittäin jo valmis jatkamaan yksin eteenpäin jossain välissä, kun mies oli sitä mieltä, että meidän uusioperheen lapset on nyt tehty. Meillähän siis on yksi yhteinen muksu, Poika 5v ja risat.

Voin kertoa, että olisi jo aika tapahtua jotain tässä vauvahaaveessa ennen kuin on myöhäistä - me ollaan miehen kanssa asetettu aikaraja tuolle perheenlisäykselle, koska ei me mitään nuoria enää olla ;)

Kaikkeen tuohon fiilistelyyn itseasiassa liittyy myös mielenkiintoinen, joskin hyvin surullinen artikkeli, jota lukiessani itkin ja paljon: http://www.hs.fi/elama/Selitt%C3%A4m%C3%A4t%C3%B6n+kohtukuolema+vei+perheelt%C3%A4+kaksi+vauvaa+vuoden+aikana/a1394013555460?ref=mob-traf-isandroid-2&sivu=1 Miten elämä voikin olla noin karu ja julma? Uskomatonta rohkeutta silti vanhemmilta. Ja toisaalta, paljon joutui lapsikin ottamaan vastaan ennen kuin sai sisaruksensa kotiin saakka. 

No joo, itkut on itketty, fiilis vaihtunut jo turhautumiseen ja ärsyyntymiseen. Nyt lienee oikea aika toivottaa jokaiselle ihanaa viikonloppua ja pliis, pitäkää nyt edes peukkuja, että me saataisiin se talo ;)